• Yenibağlar Mahallesi Seylap Caddesi 12/D

Olaplex Saç Bakımı

OLAPLEX NEDIR ? 

Olaplex Ne işe Yarar ? Oleplex Saç Açıcı hakkında detaylı bilgileri sizlere sunuyoruz. Merhaba sayın Beyaz Bayan Kuaförü Ziyaretçileri sizlere bugün OLAPLEX ile saç açma ombre boya ve balyaj konusunda bilgi aktarmaya çalışacağız. Eskişehir en iyi kuaförü olan Beyaz Bayan Kuaföründe ombre uygulamalarına göz atmanızı tavsiye ediyoruz. Gelelim konumuza Olaplex nedir ? Kısaca Saç boyaması sırasında saçta oluşan kimyasal reaksiyonlar sonucu oluşan yıpranmaları büyük ölçüde ortadan kaldıran ve saça muhteşem bir doku ve parlaklık veren Bağ Çoğaltıcı olarak tanımlayabiliriz.ESKİŞEHİR’DE İLK ve TEK OLARAK BEYAZ BAYAN KUAFÖRÜNDE siz değerli müşterilerimize sunulan Olaplex’in sadece kırılma ve kopmayı önlemekle sınırlı kalmayıp aynı zamanda onarma işlemi de yapıyor olması. Kuaförümüz Ali AKBAŞ, Olaplex gibi saç açıcı Kimyasal maddeleri evde kendi başınıza uygulamamanızı sadece profesyoneller tarafından uygulanması gerektiğini belirtmektedir.

Türkiye’de Olaplex ünlü kuaförler tarafından ünlülerin ve sosyete kesimi kadınlarının ilk kez kullandıkları ve uyguladıkları bir trend olarak ülkemize geldi. Türkiye genelinde Çok az sayıda kuaförde bulunan bu ürünü salonumuzdan randevu alarak saçlarınıza uygulayabilirsiniz.

Hatta Türkiye’de ilk Çağla ŞİKEL ile bu Trend başlamıştır.

Eskişehir’de İlk ve Tek olarak Olaplex saç açıcı marka ürünler ile Ombre ve Saç boyası yapan kuaförümüzden Randevu alarak sizde istediğiniz saç renginizi uygulayabilirsiniz.

 

Beyaz Bayan Kuaförü tarafından uygulanan Olaplex Ombre ve saç boya uygulamaları resimlerini sizlere sunuyoruz. 

Çalıştığımız Markalar